sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kisojen jälkeisiä tapahtumia

Kisojen jälkeen on jälleen ehtinyt tapahtua paljon. :)
Elix osallistuu SunLahti-tapahtumaan, minkä takia SunLahden ohjelmien harjoittelua on nyt lisätty harjoituksissa. 17.5. vietettiinkin koko Lahjan Tyttöjen SunLahti porukalla iltaa yhdessä. Ohjelmassa oli ohjelmien esitys toisille, ohjelmien muokkaus Lahjan Tyttöjen kevätjuhlaan ja tutustumista muihin lähtijöihin. Hauska ilta!
Tämän päivän (19.5.) vietimme seuran järjestämässä leiripäivässä. Ohjelmassa oli liikkuvuustestit, Eveliinan pitämä liikkuvuustunti, Sanix-tyttöjen pitämä tasapaino- ja hyppytunti sekä Sanna-Kaisan pitämä lihashuolto. Päivä oli tosi antoisa! :) Jälleen sekä tytöt että valmentajat saivat paljon uusia juttuja. Kiitos vielä vetäjille.
Myös ensi viikolla on paljon erilaista ohjelmaa, kun torstaina 23.5. on Lahjan Tyttöjen kevätnäytös Kupittaan urheiluhallissa ja sunnuntaina vietämme seuran yhteistä kauden päätöstä Turun Työväenopistolla. Ja tärkeä tapahtuma ensi viikolla on myös perjantaina 24.5. klo 16.30-18.00 Lahjan Tyttöjen tiloissa järjestettävä avoin harjoitustilaisuus. TERVETULOA! Odotamme koko porukka innolla uusia voimistelijoita porukkaamme! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti