sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Cailap Asema 30.10 ja lapputyttöilyä

Noniin, nyt on tyttöjen tämän kauden ensimmäiset kisat takana.





Tänään vietettiin Kupittaalla Cailap Asemaa, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa. Tytöt olivat kaikki oikeaan aikaan pirteinä paikalla kello 8:30, vaikka kellot siirrettiinkin talviaikaan. :)


Kun oltiin saatu tavarat vietyä, lähdettiin samantien lämmittelemään harjoitusta varten. Harjoitukset menivät hyvin, mutta vielä jäi muutama kohta, joissa oli parannettavaa. Harjoitusten jälkeen tehtiin yhdessä ohjelmasta vielä muutama kohta. Sitten mentiin laittamaan hiuksia ja meikkejä.


Alkumarssiin mentiinkin puvut päällä. :)
Tytöt esiintyivät jo numerolla 6., joten pääsimme lavalle heti alussa. Pientä jännitystä oli ilmassa, mutta suoritus oli ehdottomasti tämän kauden paras. HYVÄ tytöt! :) Suorituksen jälkeen tytöt pääsivät kuvaan oikean Muumin kanssa, joka oli mukana Cailap Asemalla. Muutenkin saimme otettua tosi kivoja kuvia. Nyt on taas kiva jatkaa harjoituksia ja parantaa vielä seuraaviin kisoihin.


Osa Elix-tytöistä oli myös lauantaina Kupittaalla, kun siellä järjestettiin Cailap Cup. Tytöt pääsivät tärkeään työhön nimittän lapputytöiksi. :)


Seuraavat kaksi viikkoa vietetään treenisalilla hiomassa ohjelmaa, jotta voidaan aluekisojen asemalla näyttää vielä siistimpi ohjelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti