tiistai 27. maaliskuuta 2012

Mäntsälän kisat

Kauden toisetkin kisat jo takana; aika vierähtää huimaa vauhtia. :) Viime lauantaina lähdettiin bussilla yhdessä Melican, Rósien ja Liliumin kanssa klo 7:00 kohti Mäntsälää. Matka Mäntsälään sujui mukavasti ja jo reilun kahden tunnin päästä oltiin perillä. Sitten vaan kamat pukuhuoneeseen, treenikamppeet päälle ja valmistautumaan harkkavuoroon.
Harkkavuorossa tuli muutamia pieniä sekä isoja virheitä ja kuvioissa oli vielä parantamisen varaa kisasuoritukseen. Katsottiin Lahjan Tyttöjen muiden joukkueiden harkkasuoritukset, jonka jälkeen käytiin vielä tarkentamassa muutamaa ohjelman kohtaa.
Sitten mentiinkin jo laittamaan hiukset kuntoon ja heti sen jälkeen syömään. Kiiruhdimme syömästä kannustamaan Melican tyttöjä, jotka suorittivat koko kisan ensimmäisinä. Onneksi tulimme juoksujalkaa takaisin kisapaikalle, sillä olimme kisapaikalla juuri, kun Melican tytöt kävelivät kisamatolle.
Katsoimme kisoja hetken, sillä tytöt kisasivat numerolla 31. Muutamia joukkueita katsottuamme aloitimme oman valmistautumisen päivän kisasuoritukseen. Pienen vatsanpohjassa tuntuvan jännityksen kanssa tytöt pääsivät kisamatolle. Kaikista tytöistä huomasi, että kisamatolla oli kivaa ja se näkyikin ilmentämisessä. jes! :) Vielä muutamia pieniä ja suurempiakin virheitä mahtui ohjelmaan ja tulos näissä kisoissa oli kategoria 3. Olimme siihen suhteellisen tyytyväisiä. Nyt vaan vielä treeniä ennen lauantain aluekisoja niin saamme vielä puhtaamman suorituksen.
Maanantain treeneissä teimme ohjelmaan paljon pieniä muutoksia ja tarkennuksia. Joten tällä viikolla tarkennellaan niitä ja haetaan suorituspuhtautta, jotta lauantaina saadaan hyvä suoritus.
Nähdään siis lauantaina aluekisoissa!

3 kommenttia: