maanantai 16. kesäkuuta 2014

Viimeaikasia tapahtumia

Lahjan Tyttöjen kevätjuhla 20.5

Tiistai-iltapäivällä tapasimme Kupittaan urheiluhallin ovella. Veimme tavarat hallin nurkkaan ja aloitimme lämmittelyn. Noin puolen tunnin päästä oli kenraaliesitysten vuoro. Ensin oma kisaohjelma ja hetken kuluttua yhteistanssi ylioppilaita varten Celesten kanssa! Yhteistanssi katsottiin videolta ja sen jälkeen oli pieni evästauko.
Tauon loputtua avattiin nopeasti jalat ja harjoiteltiin Celesten kanssa tanssia. Meillä oli aika paljon aikaa, joten suunnittelimme ja opettelimme viikonlopun Kuntovitos-tanssia, jonka jälkeen esitimme viimeistä kertaa kevään kisaohjelman. Vaihdoimme ylioppilastanssin vaatteet päälle, teimme hetken tanssin osia ja siitä vain matolle. Se oli illan viimeinen esitys, joka myös onnistui loistavasti!
Juhlan aikana tapahtui myös muuta. Emmi-valkkumme sai vuoden LahjanTyttö-palkinnon ja Elsa sai maininnan kun lähteen vuodeksi Amerikkaan vaihtoon.

Naisten kuntovitonen 24.5

Lauantai-aamuna kokoonnuimme 9.30 Lintulassa. Meillä oli Celesten kanssa yhteistreenit ja alkulämpäksi lähdimme jokirantaan lenkille. Hioimme pari tuntia esitystä kuntovitosta varten, jonka jälkeen söimme ja lähdimme kävelemään kohti urheilupuistoa.
Matkalla otimme pikaisesti pari kuvaa sillalla ja jatkoimme matkaa. Perillä saimme rannekkeet ja NEO-sairaalan huivit, koska edustimme Neoa. Veimme tavarat asuntovaunuun, odottelimme hetken ja esiinnyimme ensimmäisen kerran.
Yhden virheen kuitenkin teimme, jota emme toisella kerralla onneksi tehneet. Ulkona nimittäin oli melkein 30 astetta lämmintä, ja lavan lattia oli musta ja menimme esiintymään paljain jaloin. Lattia oli siis todella kuuma, joten jalkapohjat olivat ihan tulessa esityksen ajan.
Toista esitystä odotellessamme meillä oli paljon aikaa, joten teimme kentällä erilaisia voltteja ja otimme videoita niistä.
Pian tulikin toisen esityksen vuoro, mutta sitä emme tehneet lavalla, vaan nurmikolla lenkkarit jalassa.
Otimme myös yhteiskuvia Pekka Hyysalon, Aleksander Stubbin, Elastisen ja Arja Korisevan kanssa. Päivä oli kaikinpuolin kiva ja kaikilla oli hauskaa.





Ulpukka 25.5

Sunnuntaina mentiin joukkueen kesken uimaan Ulpukkaan. Kokoonnuimme aulassa ja sitten uimaan. Meillä oli siellä ohjattua uintia kivan ohjaajan kanssa. Teimme mm. erilaisia nostoja, harjoittelimme hengenpelastusta ja uimme räpylöillä. Uinnin päätteeksi vielä saunaan. Uinti oli varmasti rentouttavaa ja tulihan siinäkin sunnuntai-iltapäivä mukavasti vietettyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti